добре дошли в моя уеб сайт

Революция З : Секс , Лъжи и Музика

„Революция Z“ е български сериал на bTV. Сериалът е в жанра музикална романтична драма и е изцяло вдъхновена от живота на младите в България. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев — „Камера“ ООД. „Революция Z“ се излъчва в праймтайма на bTV. Режисьори на филма са Димитър Гочев и Зоран Петровски, а оператори саРадослав Гочев и Кирил Паликарски. Сериалът е седмият сериал на телевизията и е от т.нар. "втора вълна" от български сериали в ефира на bTV.

 
История:    Историята в "Революция Z” проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване, дори секс - всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и от пъстрото ежедневие на техните учители и родители.

Име:   Първоначално,на 11 октомври 2012, сериалът е обявен в сутрешния блок на bTV от актрисите Диляна Попова и Людмила Сланева със заглавие "Секс, лъжи и музика". След това, по време на гостуването на продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев на 18 октомври в "Тази сутрин" сериалът е обявен като "Революция Z: Секс, лъжи и музика". В последствие, когато bTV обявява, че във втория сезон на сериала един от феновете му ще може да стане част от него, на 10 декември, сериалът е обявен като "Революция Z".  Това означава, че "Революция Z" е самото име на сериала, а добавката "Секс, лъжи и музика" е подзаглавието на първи сезон.


Това са всички от Революция З : Секс,Лъжи и Музика !!
Уеб сайт в alle.bg